zaterdag 25 september 2010

De Kampeerkampioenen 2010

Net als vorige jaren heeft onze bedrijfsstatistica weer eens alle getallen bij elkaar geharkt om ze grondig te analyseren. En omdat ik van nature lui ben, doe ik niet veel anders dan haar messcherpe analyse te vertalen.
Voor de nieuwere lezertjes onder ons staat bij elke categorie wat die ook weer precies inhield.

Categorie 1 : het langste verblijf ooit op camping La Tuilerie de Chazelle
Categorie 1 was in zoverre verrassend, dat er in 2010 geen enkele kandidaat in staat bleek om de gevestigde records van voorgaande jaren te breken.
Dat betekent dus dat het Olympisch goud gevestigd in 2007 nog steeds op naam staat van Marilou en Niek met 25 nachten; zilver idem van Cees en Bets in 2007 (21 nachten) en brons idem van Coen en Marja in 2009 (20 nachten).
We vragen onze toekomstige kampeerders dan ook: “Doe er eens iets aan”. We praten niet over 1001 nacht, het gaat slechts om een schamele 26 nachen.

Categorie 2 : het grootste aantal tent-nachten doorgebracht op La Tuilerie de Chazelle
In categorie 2 heeft meer beweging plaats gevonden dan in categorie 1. De namen waar goud, zilver en brons achter stonden zijn echter nog steeds dezelfde.
Hoewel Johan, Janine en overige gezinsleden door familieomstandigheden dit jaar verstek moesten laten gaan, staan ze nog steeds, bijna onverslaanbaar, met 56 nachten bovenaan.
Hans en Joke echter komen nu toch wel een beetje in de buurt met 48 nachten.
Ook Dick en Marijke verbeterden hun PR ten opzichte van vorig jaar en staan nu op 39 nachten.
De spectaculairste stijging in het klassement gaat naar Mijntje en Janine, die van een schamele achtste plaats opklommen naar een vijfde, met stip. Dat dat kwam doordat ze dit keer hun ouders meebrachten, is geen reden tot diskwalificatie. Integendeel, de jury waardeert dit soort gepast eigen initiatief ten zeerste.

Categorie 3 : het grootste aantal bezoeken aan La Tuilerie de Chazelle
Hans en Joke consolideerden hun eerste plaats met een totaal van 6 bezoeken.
Echter Janine en Mijntje, die er duidelijk voor gingen dit jaar, liggen nu nog slechts 1 visite achter bij Hans en Joke. Ja, dat kun je krijgen als je twee maal per seizoen je tent hier op zet!
Op een gedeelde derde plaats staan Dick en Marijke, Bert en Engelien, Kirsty en Angus en Hans, Anja en overige gezinsleden, allemaal met 4 visites.

Onze welgemeende felicitaties voor alle winnaars. Vetlederen medailles en voor de eerste prijswinnaars een geheel verzorgde voetreis naar Rome zijn af te halen bij het Office de Tourisme te Cormatin. We zijn zeer benieuwd of 2011 nog grote verschuivingen in dit Kampeerkampioenschap gaat laten zien.

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om aantallen nachten e.d.
Wij beseffen donders goed, dat het succes van onze camping sterk afhangt van ál onze kampeerders, zowel van degenen die hier voor één nachtje komen als van de langkampeerders. Alle kampeerders hier, jong en oud, hebben er weer voor gezorgd dat het voor ons óók weer een goed jaar was. Waarvoor hartelijk dank!

Voor onze eigen website klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten