zaterdag 22 juni 2013

Guitares en Cormatinois 2013


De zomer is weer begonnen, en met de zomer het festivalseizoen. Chapaize draait al weer volop met de serie "Chapaize Culture, Cluny blijft niet achter, en Cormatin, ondanks dat het er op lijkt dat "Les Rendez-vous de Cormatin" (voorlopig) ter ziele is, brengt dit jaar toch weer het "Festival Guitares en Cormatinois".
De nadruk ligt gelukkig weer op "gitaar", en wat ook een verbetering is ten opzichte van vorige jaren, alle concerten worden dit jaar op één plek gegeven, de mooie romaanse kerk van Chazelle.
Een willekeurige greep uit het aanbod, en ik noem alleen de namen waar ik voor in kan staan:

- Eric Francerie - gitaar en Jérémy Vannereau - bandonéon met een Piazzola programma

- Emmanuel Rossfelder met een gitaar recital

- Nicolas Dautricourt - viool en Thibault Cauvin - gitaar met een gemengd programma van klassiek en jazz. Gezien de bezetting zal het jazzgedeelte zich naar alle waarschijnlijkheid richten op het repertoire van de Hot Club de France.

De prijzen zijn redelijk, de plaats waar de concerten gegeven worden (de kerk van Chazelle) heeft een prima akoestiek, dus wat let je?
Reserveren kan telefonisch, op nummer 03 85 50 19 06 of 06 43 66 56 37, maar wij kunnen voor geïnteresseerden ook kaartjes regelen.
Een simple e-mail, en u bent de trotse bezitter van een kaartje; betaling regelen we later wel!

Het programma voor 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten