zaterdag 23 september 2017

Café du Centre in Cluny revisited

Zoals ik al eerder schreef in een blog van 3 juni, veranderde ons 's zaterdagse stamrestaurant Café du Centre rond die tijd van eigenaar.

Her-opening
De grote vraag was toen wanneer en op welke manier het Café weer open zou gaan. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en weten we meer.
Het café-restaurant is in de tussentijd heropend, met nieuw personeel, en hoewel het in het begin leek alsof het aantal klanten was afgenomen t.o.v. het café onder de vorige eigenaar zijn die aanloopproblemen nu blijkbaar verleden tijd. Het is weer nodig op zaterdag voor de lunch te reserveren, en hoewel het menu nog steeds hetzelfde is als vlak na de opening (onder de vorige eigenaar veranderde het menu per week) is het er weer goed toeven voor een eenvoudige maaltijd.

Als van ouds
De bediening is niet zo snel en goed als die ooit was, maar de kwaliteit van de steak frites, die beduidend beter én goedkoper is dan hetzelfde gerecht een paar maanden geleden, maakt veel goed. Een goed teken is ook dat langzaam maar zeker een deel van de oorspronkelijke klandizie weer terug is gekomen. En hoewel we het oude personeel en de vorige eigenaar nog steeds missen, zien we niet echt een reden om onze loyaliteit te verplaatsen naar een andere gelegenheid.

Voor onze eigen website klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten