zaterdag 23 juni 2018

Guitares en Cormatinois 2018

Eglise de Chazelle
Zoals elk jaar ook nu weer een overzicht van wat het Festval Guitares en Cormatinois, 17-de editie te bieden heeft. Dit jaar heeft niet alleen een aantal bekende groepen op het programma staan, maar ook een aantal nieuwe namen. Voor wat uitgebreidere informatie verwijs ik ook graag naar onze geheel vernieuwde Guitares en Cormatinois website.
Alle concerten beginnen om 17h30 en worden gegeven in de romaanse kerk van Chazelle.

Irish Kind Of 2016
Zaterdag 7 juli 2018: Irish Kind Of, een trio (gitaar, zang, viool, fluit) gespecialiseerd in Ierse volksmuziek. Ze treden voor de derde keer op tijdens ons festival, en zorgen altijd voor een volle bak. Reserveren is dan ook gewenst.

Zondag 8 juli 2018: Markus Held - viool, Hilario Yáñez – gitaar en Marie Braun – fluit met een gevarieerd klassiek programma. Yáñez speelde hier al eerder, en ook Held is in deze omgeving geen onbekende.

Zondag 15 juli 2018: Hair Brothers, duo, zang en 7-snarige gitaren. Volgens hun Facebook pagina spelen ze een stijl gebaseerd op jazz en wereldmuziek.

Duo Atlas - Spanje
Zaterdag 21 juli 2018: Duo Atlas, een Spaans/Nederlands duo, gitaar en cello. Beiden wonen en werken in Spanje. Hun klassieke programma bestrijkt een periode van ca. 1200 tot de dag van vandaag.

Zondag 22 juli 2018: Paris Gadjo Club, een Manouche kwartet (gitaren, bas, klarinet) dat een programma speelt met zowel Manouche als Braziliaanse Choro muziek. Alweer, gezien de populariteit van dit soort muziek raad ik belangstellenden sterk aan te reserveren.

Paris Gadjo Club
Voor reserveringen verwijs ik naar de Guitares en Cormatinois website. Wilt u liever dat wij voor u reserveren, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen dan dat de kaartjes op de betreffende avond(en) klaar liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten