zaterdag 6 oktober 2012

Er komt geen eind aan!

In Cormatin zijn de middenstanders verenigd in de ECCA, hun plaatselijke belangenvereniging. Midden in het dorp staat een groot bord van de ECCA, waarop de diverse middenstanders staan vermeld met naam en toenaam, en plattegronden van Cormatin en omgeving waarop je ze kunt vinden.
Dat bord wordt (in theorie) eens in de twee jaar ververst; sommige zaken bestaan niet meer, en anderen zijn er bijgekomen. Wij wachtten inmiddels al méér dan 2 jaar op een vermelding, maar sommigen zijn minder geduldig dan wij. De man die grossiert in bordjes (zie de vorige blog) kon zijn ongeduld niet bedwingen, liet een nieuw bordje maken en nagelde dat aan het bovengenoemde bord, een paar weken voordat de ECCA een nieuw bord zou gaan plaatsen.
Maar dat is nog niet alles; als je vanaf de parkeerplaats van het château de D981 richting Cluny neemt staat op de hoek ook een bord met een paar richtingaanwijzingen. En ook hier liet Wolfgang zijn sporen na.
De telling uit de vorig blog bleef steken op een magere 13; dat is inmiddels opgelopen (of je over een dodental spreekt!) tot 15.
Het begint er sterk op te lijken, dat het aantal borden het maximaal haalbare aantal bezoekers per jaar snel gaat overtreffen!

Voor onze eigen website klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten