woensdag 10 oktober 2012

Viva Las Vegas!

Het aantal blogs over dit onderwerp begint zo langzamerhand op een vervolgserie te lijken! Dit is alweer de derde, en wat mij betreft hopelijk de laatste.


Kort na publicatie van de vorige blog was het zover: de ECCA had een nieuw bord geplaatst, met in plaats van een aantal smalle strippen bevestigd aan een stalen frame met popnagels, nu met zelfklevende kunsttofstickers van ca 90 x 160 cm. Maar voordat die er op konden, moesten eerst alle oude er afgehakt worden. Die waren zowel genageld als gelijmd, en we zijn met 5 man ongeveer een uur bezig geweest om de nieuwe borden te installeren.
Op één van de foto’s is te zien hoe Wolfgang’s spiksplinternieuwe bord er nu zielig bijstaat, leunend tegen de muur. Het aantal borden was na deze actie waarschijnlijk op 16 komen te staan, want de man kennende zou hij er ongetwijfeld wel weer een andere plaats voor vinden. Waar, dat hebben we nog niet uitgedokterd.


Men kan zich voorstellen dat een ondernemer niet tevreden is met een totaal van 16 borden, die allemaal naar zijn etablissement wijzen, en waarvan de overgrote meerderheid zich binnen een straal van 6 m vanaf zijn ingang bevindt. Niet getreurd, Wolfgang had nog ergens een sandwichbord staan dat hij langs de Voie Verte, vlakbij zijn ingang, kon plaatsen.


En alsof dat nog niet genoeg was, verscheen een paar dagen terug opeens een soort neon bord aan de muur, dat in Las Vegas niet zou misstaan. De pijl gaat aan en uit, maar de tekst “BAR 100 BIERES” brandt constant.
De totale stand staat nu op 18 borden, waarvan voor één bord geldt dat het voorlopig nog even spoorloos is.
En voor wat betreft het Las Vegas bord: er zijn inmiddels al vier automobilisten geweest die zich bijna te pletter hebben gereden omdat ze hun ogen niet konden geloven...
 

 
 
 

Voor onze eigen website klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten