zaterdag 23 november 2013

De winkel van Sinkel komt naar U toe!

Als je iets nodig hebt, maar je weet werkelijk niet waar je dat nou zou kunnen kopen, kun je hier in de buurt altijd wachten tot "het" foldertje in de bus valt.

Grote schoonmaak
"Het" foldertje is in dit geval een foldertje (A5 formaat) van een soort rijdende winkel van Sinkel. Ze verkopen heel veel tuinacessoires, maar ook dingen voor de auto, gereedschappen, schoenen, huishoudelijke zaken, enz. enz. Op het foldertje staat vermeld wanneer een "camion" (er zijn diverse verschillende van dit soort rijdende winkels in omloop) je woonplaats aandoet.
We waren al een tijdje op zoek naar een krik, waardoor het eenvoudiger werd om de grasmaaier van onder schoon te maken. Dat leek ons typisch iets wat je in de rijdende winkel van Sinkel zou kunnen vinden, en ja, ze verkochten zo'n ding, en ook nog in een speciale aanbieding.
Dus op de grote dag gingen we naar de Place de l'école in Cormatin, met het idee dat we daar een grote vrachtauto zouden vinden. De vrachtwagen bleek iestje groter uitgevallen dan we verwacht hadden.... Maar we hebben er wel onze krik gevonden!

De winkel van Sinkel
La Tuilerie de Chazelle gebruikt de grasmaaier o.a. voor tuinonderhoud bij het tweede huis van derden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten