woensdag 24 juni 2009

Wisseldag

Een paar weken terug hadden we weer een drukke dag.
Rond 8h00 ’s ochtends vertrokken de gasten uit één van de gîtes. Op zich is dat natuurlijk erg prettig, omdat het je wat meer soelaas biedt voor wat betreft het schoonmaken, bedden opmaken, handdoeken en theedoeken verwisselen, enz.
Aan de andere kant vonden we het ook wel jammer om afscheid van ze te nemen. Onze gasten hadden hier twee weken gelogeerd, en ook nog voor de tweede keer.
Daar kwam bij dat het erg gezellige, aardige en vriendelijke mensen waren, dus dan zie je ze toch een beetje met lede ogen vertrekken. Maar goed, de volgende gasten waren onderweg, in dit geval met de trein. Ze kwamen in Mâcon aan, waar ze een bus namen tot op een kleine 2 km van hier; wij zouden ze ophalen bij de bushalte. Dat was maar goed ook, want 2 km met zware koffers zeulen valt om de donder niet mee.
Tussen alle bedrijvigheid door vonden er ook nog wat andere activiteiten plaats, zoals wassen draaien, het toiletblok schoonmaken voor de kampeerders, was ophangen, en als een speer weer binnen halen omdat er regen dreigde, eten koken voor de mensen in de gîte, die een aankomstmaaltijd besteld hadden.….
En dan hebben we de laatste dagen ook de website weer een beetje opgepoetst. Hoewel ons credo is, dat een website eenvoudig, overzichtelijk, toegankelijk en duidelijk moet zijn, bleek toch dat de vrij lange lappen tekst, waar je niet echt omheen kon, het geheel een nogal saai uiterlijk gaven. Dat gold voor de home page, maar in meerdere mate nog voor de toeristische informatie. Het was dus een kwestie van wat aardige foto’s bij elkaar scharrelen, foto’s hier en daar wat bijknippen en in het juiste formaat zetten, en zorgen dat de pagina lay-out niet te rommelig werd. We zijn benieuwd naar de reacties!
Enfin, dat was dan onze wisseldag, die ondanks vrij veel regen overdag, ’s avonds nog droog eindigde met een prettige temperatuur, waardoor we nog tot een uur of elf met onze kampeerders hebben kunnen zitten kouten.
En op zo’n avond kun je soms ook nog van een fraaie zonsondergang genieten.
De website van La Tuilerie de Chazelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten