dinsdag 4 januari 2011

Wie helpt ons helpen?

Dit is een wat ongebruikelijke, want uit nood geboren blog.
Eerst even een stukje achtergrond informatie. De “Amicale de Cormatin”, een kleine vrijwilligersorganisatie, zorgt elk jaar weer dat de 65+-ers van Cormatin een diner aangeboden krijgen, en dat er voor de schoolkinderen uit het dorp een kerstfeest met cadeaus wordt georganiseerd. Om dit soort dingen te kunnen bekostigen, worden er jaarlijks een aantal evenementen georganiseerd waarvan de opbrengst naar de Amicale afvloeit. Eén van die evenementen is de jaarlijkse bingo. En een onderdeel van die bingo is weer een aparte fundraiser, waar ook wij bij betrokken zijn.
Aan de vooravond van de openbare bingo of Loto wordt er namelijk een aparte bingo georganiseerd (met fraaie prijzen), waarvoor de bingokaarten door de leden van de Amicale bij vrienden en familie zijn verkocht. Alle dorpsgenoten spelen met de verkochte kaarten, en pas achteraf wordt bekend wie van de afwezigen heeft gewonnen.
Waren we vorig jaar nog goed voor 20 kaarten à € 2.00 per stuk, dit jaar heeft iemand ons op de lijst gezet voor 40 kaarten. We hebben hier in de directe omgeving echter niet zo’n groot reservoir aan vrienden en kennissen, dat we die eenvoudig kwijt raken. Daar komt nog bij, dat we door omstandigheden de kaarten later kregen dan de andere leden, zodat al onze plaatselijke vrienden inmiddels al voorzien zijn van kaarten. En dat is dus, waar het voormalige thuisfront om de hoek komt kijken.
Laat degenen die geïnteresseerd zijn om de Amicale een handje te helpen, niet schromen om even een E-mail te sturen. Per kerende post wordt dan mijn ING rekening nummer verzonden, teneinde zonder enige extra kosten de Amicale te kunnen steunen.
De prijzen zijn : een TV met LCD scherm, een draadloze stofzuiger en een espresso apparaat. Het moge duidelijk zijn, dat wij, in geval één van onze vrienden / kennissen / weldoeners zou winnen, wij de prijs zonder extra kosten in bewaring houden tot die wordt opgehaald. We hopen spoedig van u te horen!

Voor onze eigen website klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten