zaterdag 30 mei 2015

Een verhuizing

De Tabac in Cormatin, die jarenlang naast Restaurant Les Blés d’Or heeft gezeten, is begin mei verhuisd naar een andere locatie.

Tabac oude locatie
Nicole, die de Tabac bestiert, heeft de knoop doorgehakt en heeft een nieuwe zaak betrokken iets verderop de Grande Rue. Haar man, die Café de la Poste beheert, heeft een deel van het Café afgestoten ten gunste van Nicole, die nu een veel ruimere zaak heeft voor de verkoop van sigaretten, kranten en tijdschriften en, waarschijnlijk het meest winstgevend, allerlei lotto en loterij kaartjes. Wat er in de nabije toekomst precies met Café de la Poste gaat gebeuren is ons nog niet bekend. Alles wijst in de richting van een ander restaurant in Cormatin, in plaats van de snackbar die de eigenaar naast het café beheerde.

Tabac nieuwe locatie
Misschien wordt ook het café opgeofferd ten gunste van een restaurant. De prijzen en de samenstelling van zijn gerechten zijn in elk geval meer in overeenstemming met die van een echt restaurant dan met die van de snelle hap die hij voorheen serveerde. Maar goed, dat wordt (misschien) iets voor een volgende blog.

Klik hier voor de website van La Tuilerie de Chazelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten