woensdag 19 augustus 2009

De Kampeerkampioen

Nee, dit stukje gaat niet over het gelijknamige tijdschrift. Na 4 succesvolle campingseizoenen is het best wel leuk om eens de balans op te maken. En wat is dan aardiger om te zien wie het langste zijn tent op La Tuilerie had staan, en wanneer; wie de meeste tentnachten heeft doorgebracht, en wie het vaakst terug is gekomen.
Op dit moment, aan het eind van het seizoen 2009, hangt de vlag er zo bij.

Categorie 1 : Wie stond het langst op één plek.
De onbetwiste kampioenen zijn Niek & Marylou G.-T., met 25 nachten in 2007, met Cees & Bets P. als goede tweede met 21 nachten in 2007. Brons gaat naar Coen & Marja D. met 20 nachten in 2009.

Categorie 2 : De meeste tentnachten (cumulatief - en dus alleen open voor recidivisten).
Als voorbeeld geldt fam. x, die met twee tenten kwamen in 2006 (3 nachten) en 2007 (4 nachten). Voor hen zou de score 2 * 3 + 2 * 4 = 14 tentnachten zijn.
De familie H. scoort in deze categorie het hoogst, met 56 tentnachten. Hans en Joke S. zijn tweede met 44 nachten, en Dick V. & Marijke F. staan op de derde plaats met 29 tentnachten.

Categorie 3 : Het vaakst terug gekeerd, dus het aantal recidiven.
Hans & Joke S. zijn hier de winnaars met 5 visites. Een gedeelde tweede plaats is er voor Bert & Engelien B., Kirsty & Angus Mc. (de enige Britten in de lijst) en de fam. M. met 4 visites tot nu toe.

Aan prijzen doen we niet, maar wie wil kan gebruik maken van ons speciale aanbod: een geheel verzorgde voetreis naar Rome.

Dit stukje is mogelijk gemaakt door het noeste werk van “my learned assistant”, die al het cijferwerk heeft gedaan en het in haar Blog publiceerde.
Klik hier voor het origineel.

De website van La Tuilerie de Chazelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten